La Nit del Centenari

El passat dijous, 15 de juny, La Porxada es va convertir en protagonista de la celebració del Centenari de l’Edifici Històric de l’Hospital General de Granollers. Més de 400 persones es van reunir en aquest espai emblemàtic de la ciutat per a celebrar els 100 anys de l’hospital modern.

Aquest ha estat un esdeveniment únic, organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Granollers i ha aplegat a professionals del centre sanitari, ciutadania i entitats col·laboradores.

Els assistents van poder gaudir d’un sopar a la fresca, acompanyat de música en viu. Els grups Get Back, rendint homenatge a The Beatles, i MuSix, grup de pop-rock, van ser els encarregats de crear un ambient festiu i acollidor durant la vetllada.

La Nit del Centenari representa un moment de celebració i gratitud cap a totes aquelles persones que han format i en formen part del creixement de l’Hospital General de Granollers. Des del 25 de juliol de 1923, dia en el qual es va inaugurar l’Edifici Històric, la institució ha desenvolupat un paper clau en la prestació de serveis mèdics de qualitat, sempre amb una voluntat de servei cap a la comunitat.

Per aquest motiu, aquesta iniciativa es va traslladar al centre de Granollers amb l’objectiu de fer d’aquesta, una celebració de tots. Les entrades es van esgotar ràpidament degut a l’entusiasme i l’interès que va suscitar l’esdeveniment.

Aquí trobareu l’àlbum de fotografies.